Referenties

 

 

Stefan heeft schooljaar 2012/2013 in mijn winkel stage gelopen. Hierin heeft hij zich positief ontwikkeld tot volwaardige hulp en zelfs mijn vervanger in mijn eenmanszaak. De positieve houding en klantgerichtheid waren zijn opvallendste eigenschappen. Met zijn inzet en doorzettingsvermogen gaat Stefan zijn plek wel vinden.

Marcel Elsinghorst, Ondernemer
Slijterij Marcellino

Stefan heeft als voorzitter veel gedaan binnen MULTUS. Hij is goed in  het aansturen van een team en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Kan ik niet en wil ik niet, komt niet in Stefans woordenboek voor.  Niet alleen zijn MULTUS resultaten zijn goed maar ook zijn school resultaten. 

Richt Hamstra, Projectlid Multus 5.3
Saxion Deventer

Ik heb Stefan ervaren als een gemotiveerde en enthousiaste studiegenoot. Het is een gemotiveerde student die absoluut geen 9-5 mentaliteit heeft. Hij werkt hard door, weet mensen duidelijk te maken wat te bedoeling is, kan goed met mensen overweg en kan daardoor goed leiding geven.

Amando de J ong, Business Unit Directeur
Multus

Stefan heeft ons geholpen bij het organiseren van de introductiedagen. Stefan nam hier de leiding in. Hij heeft hard gewerkt om een mooi programma voor elkaar te krijgen. Daarnaast heeft Stefan voor de hoofd activiteit gezorgd waarbij hij goed heeft onderhandeld voor de juiste prijs. Het bestuur van studievereniging ConnecTTerzake Deventer is hem daar dankbaar voor. Wij zijn Stefan dankbaar voor zijn inzet voor de studievereniging en voor het organiseren van de introductiedagen.

Laurens J ager, Voorzitter
ConnecTTerzake

Stefan is een student die gedurende studiejaar 2012 -2013 is aangedragen om deel te nemen aan de onderwijscommissie Small Business & Retail Management Deventer.

Het kenmerkende aan Stefan is zijn kritische blik en enorme enthousiasme, Stefan is niet aanwezig bij een vergadering, hij neemt daadwerkelijk deel aan vergaderingen en discussies.
Stefan weet op een ludieke wijze om te gaan met kritiek en tegenslag en zorgt ervoor dat hij dit later in zijn voordeel kan gebruiken, door bijvoorbeeld te leren van tegenslag en het te voorkomen alsmede het gebruiken van kritiek om dit in de toekomst anders aan te pakken. Zijn enorme drive die hij naar buiten toont geeft een prettig gevoel aan andere leden van de commissie en bouwt hiermee goodwill op bij de mensen. Leden van de commissie en ik zijn snel bereid zijn over-enthousiasme vaak van harte te nemen omdat Stefan duidelijk maakt in zijn (non)verbale taal gedreven te zijn voor het gezamenlijke belang.

Kortom is Stefan een actief, gedreven, enthousiast en vrolijk persoon met een zeer positieve rol binnen de onderwijscommissie.

Tjoek Korenromp, Voorzitter Opleidingscommissie SB&RM
Saxion Hogeschool Deventer

Ik heb Stefan het afgelopen jaar meegemaakt als een actieve vertegenwoordiger van de opleiding Small Business & Retail Management in het kader van voorlichtingsactiviteiten. Stefan straalt een natuurlijke spontaniteit uit en weet (aankomend) studenten in zijn enthousiasme mee te nemen. Waar nodig, durft hij ook eerlijk te zijn. Hij weet niet alleen een goed verhaal te verkopen, maar vertelt ook openhartig en oprecht over de inhoud. Stefan durft zichzelf te presenteren, ook naar onbekende toe en neemt hierin zelf het initiatief. Hij is betrouwbaar, komt afspraken na en is altijd welwillend om bij te springen.

Merel Kuijpers, Teamassistent Small Business & Retail Management Communicatiemedewerkster Academie Bedrijfskunde en Ondernemen
Saxion hogeschool Deventer

Stefan heeft een aantal jaren meegedaan aan een inter-religieuze jongerengroep die werd georganiseerd door de kerken en de moskee in Oldenzaal. In deze groep hebben jongeren uit kerk en moskee en daarbuiten gepraat over het christendom en de islam. Het doel was om elkaar beter te leren kennen. Stefan heeft aan deze avonden in Oldenzaal meegedaan en deze ook helpen voorbereiden. Hij kwam hiervoor zelfs telkens vanuit Arnhem naar Oldenzaal! Wij hebben hem leren kennen als een leergierige en open jonge man, die luistert naar de mening van een ander en mensen ook enthousiast kan maken. Ook  hebben wij hebben hem leren kennen als iemand met wie je goed kan samenwerken.

Jan Bos, Dominee
Hofkerk, protestantse kerk Oldenzaal

Ik heb Stefan leren kennen in onze gezamenlijke tijd bij Essent als een zeer open, enthousiaste en vriendelijke jongeman met een ongelofelijke drive om te slagen. Stefan hanteert hierbij geen 9-5 mentaliteit, integendeel zelfs, en doet er altijd alles aan om zijn gestelde targets te behalen, zelfs als hij hiervoor moet overwerken in zijn eigen tijd. In onze tijd bij Essent is Stefan uitgegroeid tot een van de meest succesvolle verkopers binnen het MediaMarkt-kanaal en daarnaast inmiddels ook een goede vriend buiten het werk. Ik kan Stefan met een gerust hart aan iedere werkgever aanbevelen, want hij kan uitgroeien tot de onmisbare schakel binnen uw bedrijf.

Noël van der Laar, Regio Senior leader
Essent

Het is gebleken dat Stefan een ervaren voorzitter is die er voor zorgde dat iedereen actief bezig was met het project en niet met andere zaken. Motiveren en opdrachtverdeling ging hem goed af. Stefan bezit zowel mens als taakgericht leiderschap. Ook heeft hij een uitstekende beheersing van Word wat ten goede komt voor de opmaak en structuur van een rapport. Het controleren van de taken die de andere projectleden hadden verricht deed hij graag en daarbij vulde hij de ontbrekende details aan. Daar is hij zeer perfectionistisch in.

Wesley van der Lienden, Student
Projectmanagement