Ouderavond

Project Description

Voor het vak Projectmanagement in leerjaar 1 moesten ik en drie andere projectleden een ouderavond organiseren. Het projectresultaat was dat alle ouders/verzorgers van het 1e jaar SB&RM van het Saxion te Deventer geïnformeerd waren over de opleiding zelf,  de gang van zaken omtrent school en de studievoortgang.


Het project resultaat 

Er is een avond georganiseerd waarbij alle ouder en verzorgers van de opleiding Small Business & Retail Management op het Saxion te Deventer zijn geïnformeerd over de studievoortgang en de gang van zaken. Het project is in november 2013 gehouden waarbij de opkomst minimaal 70% is geweest. Elk Multus groepje heeft haar product gepresenteerd waarvan er minimaal 2 producten per groepje verkocht zijn. De docenten en de directie van de BBT zijn aanwezig geweest die tevens presentaties gegeven hebben. Aan het begin van de avond is er koffie, thee en gebak geserveerd. Aan het eind van de avond is er afgesloten met een hapje en een drankje. Er is binnen het budget van 750,- euro gebleven.

Mijn toegevoegde waarde 
Bij dit project was ik de projectleider. Mijn taken waren: project in goede banen laten verlopen, delegeren, vergadering openen, planning bewaken, zorgen dat aan alle randvoorwaarden werd voldaan, dat de deadline op 30 oktober 2013 werd behaald en hoofdaansprakelijk voor gezamenlijke beslissingen.

 

Project Details

Related Projects