Mijn toegevoegde waarde binnen de stichting

Als bestuurslid voor Stichting Chica heb ik internationale werkervaring kunnen opbouwen. Ik ben binnen de stichting met diverse activiteiten bezig geweest. Hieronder volgt een korte opsomming:

Sponsors werven
Via evenementen, mijn overige activiteiten en vooral door te netwerken wierf ik sponsoren.

Vertegenwoordiger
Als vertegenwoordiger probeerde ik de stichting zo veel mogelijk onder de aandacht brengen. Via welke weg dan ook. Op verschillende evenementen vertelde ik belangstellenden waar Stichting Chica voor staat en wat Stichting Chica doet.

Financiële begroting
Met het gehele bestuur is er een begroting gemaakt om de projecten te verantwoorden aan investeerders.

Projectreis Afrika
Stichting Chica ondersteund scholen in Oeganda door onder andere klaslokalen te renoveren, latrines te plaatsen, waterputten te slaan, sportspullen te doneren maar ook door een eigen school te realiseren. Naast de projecten van Stichting Chica zelf bezochten wij ook andere projecten om te netwerken, eventuele samenwerkingen aan te gaan, nieuwe inzichten op te doen en te leren van anderen.

Verkopen van Afrikaanse Spullen
Tijdens evenementen worden er Oegandese spullen verkocht, te denken aan speelgoed, wenskaarten, sieraden en huishoudelijke artikelen. Voornamelijk handgemaakt en persoonlijk ingekocht in Oeganda. Ook werden er taarten doorverkocht, alles voor het goede doel!

Schminken en glittertatoeages
Schminken en het zetten van glittertatoeages bij kinderen behoorde ook tot de activiteiten die ik verrichtte.

Evenementen
Door elk jaar aan zo veel mogelijk evenementen deel te nemen wordt Stichting Chica regionaal steeds bekenderStichting Chica staat op verschillende evenementen, zoals de Zomermarkt Lichtenvoorde, Over de Top Festival Lichtenvoorde, Streekproductenmarkt Lievelde, De Aaltendagen, Slag om Groll etc. Op evenementen creëer je naamsbekendheid. Ik hielp mee met onze stand op te bouwen om vervolgens persoonlijk zo veel mogelijk informatie te verstrekken aan geïnteresseerden, kinderen te schminken, glittertatoeages te zetten, spullen te verkopen, folders uit te delen en vooral het vele netwerken.