Doelstellingen

Mijn doelstellingen

Door de te netwerken, de verschillende projecten die ik gedaan heb, de mensen met wie ik heb samengewerkt, de ervaring dat ik tot nu toe heb opgedaan, de kennis en de studies die ik gevolgd heb, is het ondernemerschap voor mij een persoonlijk begrip geworden.

Na mijn opleiding Small Business & Retail Management AD wil ik aan de slag gaan als Internationaal Accountmanager. Als Salesprofessional wil ik de aankomende jaren meer uitdaging en de lat wat hoger gaan leggen voor mijzelf. De uitdaging is dat ik tijd overhoudt om mijzelf continu te kunnen blijven ontwikkelen door middel van scholing. Ik wil namelijk interessant genoeg blijven voor de arbeidsmarkt en kunnen blijven werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Op den duur wil ik men professioneel helpen op het gebied van persoonlijke profilering.

Korte termijn doelstellingen vanaf september 2018 (Binnen 1.5 jaar)
– afstuderen ;
– Chinese taal basisvaardigheid.

Lange termijn doelstellingen vanaf september 2019 (Binnen 3 jaar)
– Wordt vervolgd

 

Tot op heden heb ik meer dan 15 jaar ervaring in de Retail, de verkoop en werk ik langer dan 15 jaar met pluimvee. Voor ik het wist was ik ergens ingerold waar ik ‘voortijd’ geen rekening mee had gehouden, daarom ‘pinde’ ik mijzelf niet te veel vast aan bepaalde plannen. Ik greep kansen aan en wist niet hoe het leven verder zou verlopen. Ik streefde liever richtlijnen na.
Je échte overtuigingen vinden is een levenslange proces. De laatste jaren ben ik mij bewust geworden dat verkoop, het ondernemerschap en mijn persoonlijke ontwikkeling de vakgebieden zijn waar ik het meeste plezier uit haal!

Je leven vormt en hervormt zich constant. Het kan moeilijk, lastig zijn om steeds je levensstijl weer aan te passen aan de situatie waar je op dat moment in zit. Leven, een stijl daarvoor ontwikkelen, vinden, waar jij je goed en gelukkig in en bij voelt, is makkelijker gezegd dan gedaan.

Gezond eten & drinken, sporten en tijdig rust nemen zijn belangrijke begrippen voor een gezonde levensstijl. Een goede balans tussen mentale en fysieke welzijn houden is een echte uitdaging. Ik ben mij van bewust dat dit essentieel is waardoor ik lekkerder in mijn vel zit en daardoor beter kan presteren. Ik hecht veel waarde om mijzelf optimaal in het werkveld en persoonlijk te kunnen blijven ontwikkelen. Voortdurende bijscholing en tijdig rust nemen om goed na te denken over het leven, zal een essentieel onderdeel in mijn leven blijven. Work hard but remember to have fun! Om alles te verwerken en te overzien gun ik mijzelf tijd en rust. Met al mijn werkzaamheden en plannen moet er zeker (genoeg) ontspant worden!