Leon jacobs

Leon jacobs

Voorzitter en oprichter Stichting Chica

Monica Stoltenborg - Vels

Monica Stoltenborg - Vels

Oprichtster Stichting Chica

Stefan Stoltenborg

Stefan Stoltenborg

Bestuurslid Stichting Chica

 

 

Code Homepage

[/gc]

 


Deze vragen leiden tot een merkessentie, hierop kan het merktemplate gemaakt worden.

  Opvallendste eigenschap Welke kenmerk past het meest bij mij? Eigenschappen Welke persoonlijke kenmerken/eigenschappen heb ik? Eigenschappen zoals bijvoorbeeld: Assertief,betrouwbaar, impulsief, direct Scholing Welke functionele vaardigheden heb ik? Hier vallen de volgende vragen onder: Welke opleidingen heb ik gevolgd? Welke kennis bezit ik? Welke werkervaring heb ik? Levenstijl Welke expressieve vaardigheden heb ik? Hier vallen de volgende vragen onder:  Wat is mijn stijl? Wat is mijn uitstraling? Kenmerken Welke eigenschappen passen bij mij? Waar hecht ik waarde aan? Deze vragen leiden tot een merkessentie, hierop kan het merktemplate gemaakt worden. Toekomst visie aanvulling Van Brazilië naar Thailand? Toen ik Commerciële Economie studeerde  was mijn visie na mijn studie naar Brazilië te vertrekken. Ik heb in Brazilië  (zakelijke) connecties en Brazilië behoort tot een BRICK-land, een opkomende economisch land met vele kansen. Nu ik Small Business & Retail Management heb gestudeerd ben ik erachter gekomen dat het ondernemen veel meer bij mij past omdat ik mijn eigen creativiteit, kwaliteiten en visie  kan uiten. ik geniet nu liever de voorkeur aan het ondernemerschap in plaats van een internationale accountmanager.  Tijdens een studie is het een ware zoektocht naar wat je niet kunt, wel kunt, niet wilt of wel wilt. Dat wat ik wil, kan en wat mij gelukkig maakt heb ik weten te achterhalen. Tijdens mijn onderzoek voor Marcellino wilde ik eerst onderzoeken wat slijters aan de grensstreek deden met de problemtiek aan de grensstreek. Uiteindelijk wordt je onderzoeksvraag continu veranderd en bijgesteld en onderzocht ik naar mogelijkheden omtrent relatiemarketing. Zodoende mijn onderzoeksvraag omtrent wat ik wil na mijn studie ook bijgesteld is. William Goudsmid heeft daar ook  een grote rol in gespeeld omdat hij mij overtuigd heeft om met samen E-commerce te bedrijven.


Kwaliteiten

 •  Overtuigen 
 •  Presenteren 
 •  Netwerken 

Motivaties

 • Ondernemen 
 • Personal Branding  
 • WordPress  

Vaardigheden

 •  Bedrijfskunde 
 •  Marketing 
 •  Off- & online presenteren
 • Fonsen werven 
 • Sales 

Doelen

 • Werkvrijheid 
 • Gezond zijn
 • Mijzelf blijven ontwikkelen 
[/step][/process][/container]

 

Table Caption
VaardighedenIntressesExpertisesDoelenHobby`s
Table Footer
OvertuigenOndernemenBedrijfskundeWerkvrijheid
PresenterenKickboksenMarketingGezond zijn
NetwerkenWordPressPreziMijzelf blijven ontwikkelen
PowerPoint
Word
All ItemsDescriptionTotal:$10.00

Kwaliteiten

 Overtuigen, presenteren,  netwerken 

Motivaties

Ondernemen,  personal Branding,  WordPress  

Vaardigheden

 Bedrijfskunde, marketing  Off- & online presenteren, fonsen werven,  Sales 

Doelen

Werkvrijheid,  gezond zijn, mijzelf blijven ontwikkelen 

[/step] [/process]

Vaardigheden: overtuigen, presenteren, netwerken
Interesses: ondernemen, kickboksen, WordPress
Expertises: bedrijfskunde , marketing, Prezi, Powerpoint, Word
Doelen: Werkvrijheid, gezond zijn, mijzelf blijven ontwikkelen
Hobby’s: uit eten, films, consoles, sporten, vrijwilligerswerk en reizen
Koffie: met melk en een beetje suiker

Persoonlijke eigenschappen
Ik ben er van overtuigd dat het belangrijk is om je eigen sterke eigenschappen goed te kennen. Daarom heb ik een lijst opgesteld van persoonlijke en positieve eigenschappen, die ik in de dagelijkse leer- en werkomgeving gebruik.

Opvallendste eigenschap
: enthousiasme
Overige eigenschappen: extrovert , flexibel, behulpzaam, creatief, initiatief, gedreven, doorzetten
Functionele vaardigheden: Small Business & Retail Management, commerciële economie, (online) marketing, sales, ondernemen, detailhandel
Leefstijl: sociaal, energiek, bourgondisch
Kenmerken: werkvrijheid, kwaliteit, reizen, avontuur, progressie

Merktemplate
————————————–

Kwaliteiten

Mijn sterkste vaardigheden

 •  Overtuigen 
 •  Presenteren 
 •  Netwerken 

Vaardigheden

Mijn vaardigheden

 • Ondernemen 
 • Kickboksen 
 • WordPress  

Vaardigheden

Mijn vaardigheden

 •  Bedrijfskunde 
 •  Marketing 
 •  Prezi, Powerpoint, Words 

Happy

Wat maakt mij gelukkig

 • Werkvrijheid 
 • Gezond zijn
 • Mijzelf blijven ontwikkelen 
Mijn hobby`s

Uit eten, films, consoles, sporten, vrijwilligerswerk en reizen 

Mijn favoriete vakken op school

Bedrijfskunde (organisatieanalyse) is het vakgebied dat zich bezighoudt met de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Voornamelijk praktijk gericht. Veel inzichten worden ontleend aan de praktijk en aangewend om de strategie en organisatie van bedrijven en andere organisaties aan te passen. Inkoopverkoop en marketingkwaliteitszorgondernemingsfinancieringmanagement van bedrijfsprocessenpersoneelszaken en bedrijfsstrategie, juridische, psychologische en technische processen in bedrijven komen aan bod. Waar vooral mijn interesses in liggen heb ik onderstreept. 

Marketing is alles wat een bedrijf doet om de verkoop van producten of diensten te bevorderen. De menselijke activiteit gericht op het vervullen van behoeften en verlangens door middel van ruil. Lange termijn relaties met je afnemer realiseren en herhalingsaankopen creëren zijn toegekende termen in de marketing

Hoe ik graag mijn koffie wil hebben

; )

Graag met melk en een beetje suiker

Wist je dat?

Entrepreneur: bij een entrepreneur gaat het om het ondernemen zelf. Om ondernemerschap: kansen zien, kansen benutten en creëren van waarde. Een entrepreneur is dus een ondernemende ondernemer.

Intrapreneur: er zijn ook mensen die bij een (groot) bedrijf werken en heel ondernemend zijn. Die (nog) geen eigen bedrijf hebben, maar die ondernemende competenties hebben en heel ondernemend gedrag vertonen. Het bedrijfsleven heeft steeds meer behoefte aan dat type medewerker. Immers, de omgeving is enorm in ontwikkeling en dat vraagt ook om ondernemerschap op de werkvloer. 

Ondernemer:  iemand die iets onderneemt, die een ding van enig gewicht op zich neemt, aanvangt, begint. In economische zin een persoon die in een tak van handel of bedrijf zelfstandig, voor eigen rekening en risico, werkt. Strikt genomen is een ondernemer een eigenaar van een bedrijf. Maar dit zegt nog niets over de ondernemendheid van de eigenaar. 

 

 

Hieronder volgt een merkttemplate  die betrekking heeft op mij als persoon en hoe ik in het leven sta. Ik heb deze template kunnen maken door mijzelf de volgende vragen te stellen

 

Opvallendste eigenschap
Welke kenmerk past het meest bij mij?

Eigenschappen
Welke persoonlijke kenmerken/eigenschappen heb ik? Eigenschappen zoals bijvoorbeeld: Assertief,betrouwbaar, impulsief, direct

Scholing
Welke functionele vaardigheden heb ik? Hier vallen de volgende vragen onder: Welke opleidingen heb ik gevolgd? Welke kennis bezit ik? Welke werkervaring heb ik?

Levenstijl
Welke expressieve vaardigheden heb ik? Hier vallen de volgende vragen onder:  Wat is mijn stijl? Wat is mijn uitstraling?

Kenmerken
Wat past bij mij, waar ik  waarde aan hecht?

Deze vragen leiden tot een merkessentie, hierop kan het merktemplate gemaakt worden.

 

Merktemplate 29-04-2015

Opvallendste kernwaarde Eigenschappen Scholing Levenstijl Kenmerken

 

 

Mijn doelstellingen voor de aankomende jaren
In de aankomende jaren wil ik meer zelfkennis, levenslessen leren, werkervaring opdoen en genieten van veel werkvrijheid.

 • Mijn algemene ontwikkeling verbeteren;
 • De Engelse taal professionaliseren;
 • Entrepreneurship beoefenen;
 • Werkvrijheid voor mijzelf creëren.

Mijn algemene ontwikkeling wil ik verbeteren omdat het mij meer inzicht zal geven van het leven, in het geven van advies aan organisaties maar ook voor het coachen van mensen. Deze doelstelling wil ik verwezenlijken door een (zelfstudie in het Nederlands) VWO diploma te behalen in het buitenland.

De Engelse taal wil ik professioneel beheersen omdat ik van mening ben dat internationalisering een steeds grotere rol gaat spelen. Hierdoor vergroot ik niet alleen mijn kansen op de arbeidsmarkt en leer ik nieuwe theorieën in het Engels. Hierdoor kan ik tevens een grotere doelgroep aanspreken en creëer ik nieuwe markten voor mijzelf.

Entrepreneurship
Na het zijn van een ‘intrapreneur’ wil ik proberen een echte entrepreneur te worden. Samen met William Goudsmid wil ik een onderneming gestart zijn die wij overal ter wereld kunnen runnen.

Entrepreneur vs. Intrapreneur
Bij een entrepreneur gaat het om het ondernemen en het ondernemerschap: kansen zien, kansen benutten en waarde creëren. Een entrepreneur is eigenlijk een ondernemende ondernemer.

Mensen die bij een (groot) bedrijf werken en heel ondernemend zijn worden vaak gezien als intrapreneur. Zij hebben (nog) geen eigen bedrijf, maar bezitten ondernemende competenties en vertonen ondernemend gedrag. Het bedrijfsleven heeft steeds meer behoefte aan deze medewerkers.

Werkvrijheid is een term dat is bedacht door William Goudsmid. William gelooft dat je in deze tijd door de huidige ontwikkelingen je lifestyle geheel naar je eigen wensen kan inrichten. Dromen en doelstellingen zijn meer dan ooit haalbaar. Werkvrijheid geeft je meer rust en plezier in je leven.

 •  Wat — je eigen activiteiten opzetten en voortzetten;
 •  Hoe —  zelf bepalen hoe je werkt;
 •  Wanneer – je eigen werktijden bepalen;
 •  Waar — overal ter wereld werken door de huidige technologie en innovaties.

 

 

 

Kwaliteiten


Motiveren, verkopen / sales,
presenteren, netwerken, commercieel, ondernemend, creatief, productief, profilering

Functionele vaardigheden

Sales, retail(management), ondernemen, commerciële economie, fondsenwerven, organisatie analyse, marketing, projectmanagement, pluimvee, WordPress, horeca

[/process][/container]

en overtuigingskracht te ontwikkelen heb ik mijn vaardigheid: verkopen goed kunnen ontwikkelen.

 

Behulpzaam, scholen bouwen veel neven activiteiten
Verkoper, overtuigingskracht
netwerker, sociaal vaardig
Ondernemend, creatief

. leergierig en meedenkend. Ook ben ik kritisch en heb ik een groot

Ik krijg vaak te horen, Stefan jij hebt echt vaak geluk! Als ik veel geluk zou hebben dan zou je mij ten alle tijden vinden in het casino. De reden waarom ik vaak opdrachten, werk en connecties krijg is omdat ik veel tijd en aandacht besteed hoe ik mijn kwaliteiten zo goed mogelijk kan benutten. Wees kritisch naar jezelf en vraag jezelf goed af waarom iets niet lukt.

Ik ben leergierig, daardoor vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren.Wanneer ik werkzaamheden moet uitvoeren wil ik niet alleen weten hoe ik een taak moet uitvoeren maar ook waarom waardoor ik altijd erg nadenk over mijn eigen werkzaamheden en het handelen ervan.

Ik heb ervaren dat werkgevers veel waarde hechten aan werknemers die loyaal en leergierig zijn. Daardoor heb ik meer vrijheid tijdens het werk gekregen, leukere werkzaamheden, loonsverhoging en gunstigere werktijden.

 

 
 

mijn sterke vaardigheden  en karakteristieke eigenschappen die ik in de dagelijkse leer- en werkomgeving gebruik.  De onderstaande opsommingen bevat kenmerkende informatie over mijn dagelijkse bezigheden.

 

 

HAllo allemaal Hallo allemaal Hallo allemaal

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd van verschillende mensen. Hieronder volgt een opsomming van de personen die veel voor mij hebben betekend. Daarna volgen enkele persoonlijke referenties.

WieFunctie (destijds)WaarvanMeegekregen
Arie en Ria StoltenborgOudersFamilieJuiste opvoeding
Kimm OldenboomAssistent bedrijfsleiderScapino Theorie vs praktijk begrijpen 
Rhea LeendersFiliaalmanagerCoolcatMensen motiveren
Rob WolterinkOndernemerSchotmanDoorzetten
Marcel ElsinghorstOndernemerSlijterij MarcellinoKostenbewaking
Roy GeurinkSensaiRoy`s GymDiscipline
Fahed Chabbaki Beste vriend Buurt Bewustwording van het leven
Monica StoltenborgZusStichting ChicaBehulpzaam zijn
Dian van ErpSlb-erSaxionLuisterend oor zijn
Merel KuijpersCommunicatie medewerksterSaxionDoen wat je leuk vind
Ton CapelloDocent Organisatie AnalyseSaxion Toegevoegde waarde 
Menno KlumperbeekDocent OnderzoekSaxionKritisch zijn over inhoud verslag 
Ellen OostenenkSlb-er SaxionPlannen en doelstellingen maken 
Ellen OostenenkCoach OnderzoekSaxionProces projecten bijhouden 
Aukje Beijersbergen – DiksPersonal coach Coach NLP Keuzes maken, rust bewaren en overzicht houden
William GoudsmidKlasgenootSaxionIn jezelf geloven & niks is onmogelijk

Als ervaren verkoper ben ik bezig om alle belangrijke eigenschappen van een salesprofessional eigen te maken. Ik ben ervan overtuigd dat je altijd je passie moet volgen, omdat dit uiteindelijk meer energie zal opleveren dan het kost! Ik heb gekozen voor de studie Small Business & Retail Mangement omdat ik het bedrijfsleven erg interessant vind en omdat ik graag mijn eigen persoonlijke kwaliteiten wil omzetten in positieve en zakelijke activiteiten. Naast mijn studie heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in de praktijk, gericht op verkoop en het ondernemerschap . Onder andere was ik bestuurslid van Stichting Chica, voorzitter Public Relations bij studentenvereniging Nescio, werkzaam bij Schotman Lichtenvoorde en Slijterij Marcellino. Daarnaast ben ik een succesvolle klantadviseur van Essent geweest. Tijdens mijn opleiding heb ik vaak een belangrijke rol gespeeld bij de organisatie van open dagen, meeloopdagen, de introductieweek en de Opleidingscommissie.

Het ervaren van een ‘flow’ waarin de optimale toestand van ervaring,   prestaties die op het topje van je eigen kunnen liggen is voor mij een van het meest

 

euforische gevoel wat er bestaat, waarvoor ik iedere dag wil opstaan!