Karakter

Persoonlijke informatie
Als persoon ben ik onder andere enthousiast, ondernemend, productief, sociaal en behulpzaam. Mijn inzet met verkopen, het ondernemerschap en mijn persoonlijke ontwikkeling is altijd 110% en ik haal kracht uit creatieve en innovatieve projecten. Mijn achtergrond ligt in de retail, pluimvee, verkoop en het ondernemerschap. Mijn toegevoegde waarde ligt onder andere in het succesvol werven van vermogen, kennis, klanten, leden en donateurs. Ik ben leergierig, gedreven en altijd gemotiveerd om te gaan voor het beste resultaat! Mijn kwaliteiten zet ik in, om in de verkoop, het ondernemerschap en om in mijn persoonlijke ontwikkeling te kunnen excelleren. Deze vakgebieden zorgen namelijk ervoor dat mijn bloed harder gaat stromen.

Persoonlijke eigenschappen
Ik ben er van overtuigd dat het belangrijk is om je eigen eigenschappen goed te kennen. Daarom heb ik een lijst opgesteld van persoonlijke en positieve eigenschappen. Op deze manier wil ik graag een duidelijk beeld schetsen van mijn persoonlijke identiteit.

Opvallendste eigenschap: energiek
Overige eigenschappen: extrovert , flexibel, behulpzaam, creatief, initiatief, gedreven, doorzetten, enthousiast, rebel
Leefstijl: sociaal, energiek, bourgondisch

 

Kernwaarden


Persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis,
 sociaal, kwaliteit, behulpzaam, optimisme

Hobby's


(uit)eten, lekker eten, reizen, filosofie, geloof, lifestyle, sporten, films

Passies

 

Verkoop, persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap

Drijveren

Ondernemerschap, persoonlijke profilering, personal branding, algemene ontwikkeling, lekker eten, nieuwe steden en culturen ontdekken, gedreven mensen, zelfkennis, talen